ZOEKSERVICE

Gratis zoekservice

De zoektocht naar uw ideale woning kan een ingewikkelde en lange zoektocht zijn. Het ene huis voldoet nét niet aan alle eisen en voor het andere bent u nét te laat. U wilt eigenlijk als eerste op de hoogte zijn en bericht krijgen wanneer uw droomwoning beschikbaar is, toch?

Dat kan! Bij Brandax bieden wij namelijk de gratis zoekservice. Met onze zoekservice kijken we iedere dag of er nieuwe woningen op de markt zijn gekomen, die aan uw wensen voldoen. Dit doen wij niet alleen in onze eigen portefeuille, maar ook in het aanbod bij andere makelaars. Zo hoeft u niet langer iedere avond Funda af te struinen, in de hoop dat er iets tussen zit… Dat doen wij gewoon voor u!

U kunt zich eenvoudig aanmelden voor onze zoekservice. U selecteert uw wensen en geeft aan waar uw droomwoning aan moet voldoen. Vervolgens gaan wij voor u aan de slag. Wij checken dagelijks het aanbod in de opgegeven regio en matchen de aangeboden woningen met uw opgegeven wensen. Dit doen wij in het volledige aanbod, dus niet alleen in ons eigen bestand.

Is er een woning die aan uw wensen voldoet? Dan brengen wij u daar meteen van op de hoogte! U ontvangt van ons een e-mail met het laatste nieuwe aanbod. Zo bent u er zeker snel bij, als uw droomwoning te koop komt!

IK WIL ME INSCHRIJVEN ALS WONINGZOEKENDE