VERKOOP

Uw woning verkopen

Het verkopen van uw woning is niet zomaar iets. Het is een hele onderneming en een flinke stap. Wij begrijpen dat dit best spannend, en soms ook emotioneel kan zijn. Wij vinden het daarom belangrijk dat u betrokken bent bij de verkoop van uw woning. Eerlijk en transparant nemen wij u mee in het volledige proces, van het eerste gesprek tot het bord in de voortuin en het overhandigen van de sleutels.

strategie
De verkoopstrategie bepalen we samen. Wij adviseren u over de mogelijkheden en geven u ons advies, u kiest. Vervolgens gaan we er 100% voor. We zetten alle mogelijke middelen in om uw huis zo goed mogelijk te presenteren bij een zo breed mogelijk publiek. Zo loopt u geen enkele potentiële koper mis.

De reacties komen binnen via ons kantoor, social media, e-mail en telefoon. We plannen bezichtigingen in en brengen u tijdig op de hoogte. Tijdens de bezichtiging richten we ons op de geïnteresseerden. Hoe enthousiast zijn ze en hoe is hun positie voor een snelle en goede aankoop van uw woning? Hierover brengen we verslag naar u uit.

En dan het spannendste moment: het bod, of wellicht meervoud: de biedingen. Brandax gaat hier op een eerlijke manier mee om. Geen slinkse trucjes of geniepige methodes. Wel goeddoordachte strategieën en een eerlijk proces. Het resultaat: een verkoopprijs waar iedereen tevreden mee is.

verkoopplannen?
Zijn uw verkoopplannen aangewakkerd? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij zijn erg benieuwd naar uw verhaal en denken graag met u mee over de verkoop van uw woning.