TAXATIE

Uw woning taxeren

Wanneer uw plannen concreter worden, is het belangrijk om ook aan uw verplichtingen te denken. Een van de belangrijkste is de taxatie van uw woning. Wanneer u namelijk een hypotheek aanvraagt, zal een geldverstrekker om een taxatierapport vragen. Een taxatie is een officiële waardebepaling van een woning en veelal verplicht bij de aanvraag van een hypotheek.

Ook wanneer u geen (ver)koopplannen heeft kan een taxatie nodig zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een verbouwing of in het geval van een echtscheiding. Wanneer er een drastische wijziging in uw woonsituatie plaatsvindt is vaak een taxatierapport gewenst.

het taxatierapport
Voor een gedegen taxatie kunt u bij Brandax terecht. Wij hebben alle kennis, ervaring en certificeringen in huis om een goede taxatie uit te voeren. Deze taxatie werken wij, samen met een uitgebreide omschrijving van de juridische en technische eigenschappen, uit in een taxatierapport. Onze taxatierapporten worden gevalideerd door het NWWI en dus door alle geldverstrekkers in Nederland geaccepteerd.

Wilt u uw woning laten taxeren of heeft u vragen over taxatie? Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden!