Hulst - Bierkaaistraat 4

€ 350.000,- v.o.n.

Omschrijving

Omringd door de groene stadswallen is de vestingstad Hulst, één van de best bewaarde vestingsteden in ons land, echt een unieke plek om te vertoeven. Het is de combinatie van historische gebouwen, gezellige terrasjes, een verscheidenheid aan winkels en fraaie woonstraten, wat Hulst zo bijzonder maakt. De bourgondische atmosfeer snuift u direct op als u een middagje in Hulst doorbrengt.

Nieuwe Bierkaai
Plan de Nieuwe Bierkaai, waarbinnen dit appartement valt is het herinrichtingsplan voor het gebied wat heeft als doel om de kwaliteit en aantrekkelijkheid van de binnenstad van Hulst te handhaven. Een gebied met een mooie combinatie van winkels, cultuur, horeca en wonen.

In dit kleinschalig appartementencomplex mogen wij u het laatste 3-kamer appartement aanbieden dat is gelegen op de begane grond. Vanuit dit appartement heeft u een prachtig vrij uitzicht op de “oude haven”. De hoofdentree is gelegen aan de Bierkaaistraat met een centrale hal vanwaar alle appartementen bereikbaar zijn. Aan de achterzijde heeft u een eigen parkeerplaats. Deze is bereikbaar via het Godsplein.

Indeling
Begane grond
Entree in de centrale hal met brievenbussen en deur naar de achtergelegen parkeerplaats.
Vanuit de centrale hal toegang tot het appartement met hal, meterkast en toilet.
Ruime woonkamer met uitzicht op de haven. In de woonkamer is achterin een ruime open keuken voorzien. Vanuit de keuken een deur naar een bijkeuken/berging. Hier is de aansluiting voor de wasapparatuur en een deur naar de parking.
Aan de voorzijde van het appartement is een ruime slaapkamer voorzien en aan de achterzijde een middelgrote slaapkamer.
Ruime badkamer waar voorzieningen zijn voor een wasmeubel en een inloopdouche.

Buiten
Aan de achterzijde van het appartement is een parkeerplaats voorzien. Deze is toegankelijk via het Godsplein. Via deze parking is er toegang tot de berging/bijkeuken van het appartement.

Bijzonderheden
- Dit appartement woning wordt verwarmd middels een warmtepomp en vloerverwarming
- Dit appartement beschikt over zonnepanelen
- De VVE kosten zijn: € 169,25 / maand
- Het appartement beschikt over kunststof kozijnen met HR++ glas

Lees verder

Kenmerken

Woonoppervlakte100 m2
Aantal kamers3
Bouwjaar2020
Aantal slaapkamers2
EnergielabelA
Inhoud350 m3

Locatie