Wie zijn wij?

bril

Werkwijze & Filosofie

Gelukkig voor u, als koper of verkoper, hecht Brandax Makelaardij veel waarde aan deze begrippen. In de woningmarkt gaat het vaak om grote belangen en veel geld. Desondanks worden de zaken bijna altijd afgewogen met de factor gevoel. De gemiddelde koper en verkoper zijn slechts enkele keren in het leven actief op de woningmarkt. Beperkte kennis en ervaring maken het niet makkelijk inhoudelijk de gang van zaken en het eindresultaat goed te beoordelen. Voor velen geldt: een goed gevoel betekent automatisch goede resultaten. Wij weten dat dit niet altijd zo is. Makelaars zijn zeer bedreven dingen naar hun hand te zetten en hierbij een goed gevoel over te brengen. Ook voor ons is dit een belangrijk aspect van ons werk.


Eerlijk
100%
Betrouwbaar
100%
Transparant
100%

Brandax gaat verder

Behalve het goede gevoel hebben wij ons als doel gesteld u als onze opdrachtgever meer kennis en inzicht in de woningmarkt te geven. U een goed referentiekader geven. Wij geven u inzicht in de door ons gebruikte informatie, methodieken en bespreken onze handelswijze op voorhand met u. Zo hoeft u niet tot achteraf te wachten om te zien of uw goede gevoel ook positief bevestigd wordt.


Werkwijze

Veel gebruikte trucjes bij onderhandelingen zijn de indruk wekken dat er kapers op de kust zijn of partijen tegen elkaar uitspelen. Handelswijzen die haaks staan op de fatsoensnormen van een respectvolle omgang met elkaar. In de praktijk blijkt dit meestal niet tot betere financiƫle resultaten te leiden. Bovendien leidt dit vaak tot onvrede bij een van de partijen waardoor de verhouding tussen verkoper en koper op scherp gezet worden. Erg onprettig bij de verdere afwikkelingen van alle zaken als je het ons vraagt. Wij zijn van mening dat wie zich als eerste meldt om een woning te kopen en financieel goed voorgelicht is het juiste kopersprofiel heeft. Wij zullen dan geen andere kandidaten in de onderhandeling betrekken zolang we het vertrouwen hebben met deze partij het beoogde resultaat te kunnen bereiken. Wij vinden het belangrijk dat kopers en verkopers elkaar begrijpen en respect hebben voor elkaar. Een goede basis om eerlijk zaken te doen. Bovendien vergemakkelijkt dit de verdere afwikkeling van alle zaken voor iedereen.

“Brandax makelaardij is een team van deskundige mensen die de plaatselijke situatie goed kennen, zeer klantgericht zijn en in staat zijn heel ongedwongen en tegelijkertijd zeer professioneel te werk te gaan. Wij hadden niet beter kunnen wensen!!”
“Brandax Makelaardij heeft binnen een hele snelle tijd mijn woning verkocht. Heel erg professioneel en klantvriendelijk. Staat ook klaar voor je in het weekend. Aanrader!”
Lees meer beoordelingen!


Nader kennismaken?

Wilt u eens nader kennis maken met een van onze makelaars? U bent er van verzekerd dat u eerlijk en correct behandeld wordt bij Brandax Makelaardij. Of u nu een woning koopt of verkoopt. U bent van harte welkom om eens langs te komen voor een informatief gesprek. Uiteraard kunt u ons ook bij u thuis uitnodigen. Dan krijgt u meteen van ons een verkoopadvies voor uw eigen woning.

Contacteer ons