Foto: Terneuzen, Churchilllaan 1012, voorgevel

TERNEUZEN - CHURCHILLLAAN 1012

Koopwoning bestaand Appartement € 249.500,- k.k. Instapklaar

Algemeen

Stel U bent op zoek naar een appartement, dan wilt U uiteraard de beste locatie met het mooiste uitzicht. Kom dan eens kijken naar dit hoek-appartement op de 8e verdieping van het complex "Everingen". Het uitzicht op de levendige Westerschelde is vanaf deze verdieping werkelijk uniek terwijl de zonnige landzijde een prachtig beeld geeft van de stad Terneuzen. De strakke, moderne afwerking inclusief een design keuken en luxe sanitair maken het plaatje hier helemaal compleet.
Uiteraard hoort er een berging bij. De garage kan, eventueel,  apart worden aangekocht. Bent U net zo enthousiast geworden als wij bel ons dan snel voor een bezichtiging.

Indeling

Algemene entree via centrale hal met parlofoon, trappenhuis en lift.

Appartement
Entree in de hal met meterkast (7 groepen) en aardlekschakeling. De L-vormige woonkamer is ruim en heeft 2 verschuifbare, glazen wanden waardoor de kamer, naar behoefte, groter of kleiner kan worden gemaakt (héél bijzonder!). De grote ramen bieden een steeds wisselend panorama van water, wolken en scheepvaart.
De “zwevende” witte hoogglans woonkeuken ligt aan de landzijde, heeft een hoek- opstelling en is voorzien van een oven, gaskookplaat, wasemkap, vaatwasser, koelkast endiepvries.

Vanuit de gang zijn het sanitair en de 2 slaapkamers bereikbaar. De badkamer is luxe afgewerkt met een douche en wastafel. Het zwevende toilet staat apart.

Locatie
De prachtige natuur- en duingebieden zijn een droom voor elke natuurliefhebber, maar ook de stad Terneuzen biedt volop cultuur en een gevarieerd winkelbestand. Bovendien is het Bourgondische Vlaanderen met steden als Gent, Brugge en Antwerpen vlakbij.

Extra
Als één van de weinige heeft dit appartement een eigen garage. Deze kan apart worden aangekocht.

De servicekosten, inclusief water, bedragen: € 136,89 per maand.

<
>
X

Ruimte voor een tekst m.b.t de foto

Foto 1 van de 12
X
Flash is nodig om dit element te tonen.